De wijnkelder

In de gekoelde kelders van het huis wachten geduldig en in optimale omstandigheden, de meest prestigieuze wijnen evenals de zachter geprijsde maar daarom niet minder heerlijke ontdekkingen van elke dag , op het moment van ontkurken. Geen enkele fles krijgt een plaatsje in deze kelder zonder vooraf gedegusteerd te zijn over een periode van drie dagen om een perfect zicht te krijgen op de intrinsieke kwaliteit ervan.

Naast ronkende namen van grote château’s en gerenommeerde etiketwijnen, wordt er gretig gegrasduind  in de wijngaarden van de Loire, de Elzas, de Languedoc-Roussillon, de Rhône zonder de wereldwijnen over het hoofd te zien. En dit in een niet aflatende zoektocht naar die evenwichtig gevinifieerde cuvées die een valabel alternatief vormen en de klanten aangenaam kunnen verrassen of iets nieuws doen ontdekken. De jaargangen spelen in deze materie een belangrijke rol, de natuur heeft een grote invloed op de kwaliteit van de wijn. Tevens moet gesteld dat de huidige oenologie een enorme progressie heeft gemaakt en de vinificatie onder grotere controle gebeurt.

Dus ook  liefhebbers van wereldwijnen zullen hun glas kunnen aanvullen met een strenge selectie van topflessen. Aan kleinere drinkers wordt de mogelijkheid geboden een keuze te maken uit een assortiment van witte, rode en dessertwijnen die per glas verkrijgbaar zijn. De kaart telt ongeveer 350 referenties en is in voortdurende metamorfose, onvermoeibaar op zoek naar die nog betere fles, ook dat is een passie.